Traininguri

MS Training Innovate

Acordă echipei tale șansa de a străluci!

PREGĂTIRE CORPORATIVĂ

Pornind de la preocuparea MTI de a dezvolta un mediu de înaltă ținută a afacerilor, în care performanța, calitea și inovarea să reprezinte valori într-un mediu sănătos de business, am conceput și programe de instruire corporativă.
Incheie un parteneriat cu MTI și noi îți vom dezvolta echipa dvs. astfel încât să-și atingă potențialul maxim oferind astfel un impact pozitiv asupra investiției tale.
Programele și atelierele noastre de formare sunt antrenante, interactive și sunt orientate către acțiuni și rezultate. Ne asigurăm că ceea ce se învață în clasă va avea o aplicare practică directă la locul de muncă.
Oferim programe de instruire personalizate într-o gamă largă de discipline din cursurile noastre.
În prezent, multe companii din turism, hoteluri, restaurante și alimentație publică caută soluții personalizate în următoarele domenii: leadership și dezvoltare, management, inovare, resurse umane, calitate.

Avem expertiză specializată în domeniile:

 • comunicare;
 • leadership și management;
 • managementul resurselor umane;
 • managementul inovării;
 • managementul calității în turism și alimentație;
 • managementul plângerilor și reclamațiilor.

Oferim în prezent un discount corporativ de 5% din toate programele noastre și o reducere de 10% în cazul în care cinci sau mai mulți angajați se înscriu la un curs MTI.

Pentru informații suplimentare și înscrieri contactați echipa noastră de servicii corporative prin e-mailul office@ms-traininginnovate.ro. Vom răspunde cu o propunere detaliată și recomandări pentru solicitarea dumneavoastră.

INSTRUIRE PENTRU PERSOANE FIZICE

Sunteți un iubitor de vinuri și brânzeturi și doriți să vă aprofundați cunoștințele în acest domeniu cu profesioniști! Vă invităm să participați la evenimentele noastre de inițiere în degustarea vinurilor cu brânză.
Aceaste evenimente vă vor permite să vă familiarizați cu diferitele tehnici de degustare, vocabularul specific aferent acestora și să vă puneți toate întrebările care au rămas fără răspuns până acum(Ce vin să alegeți cu ce fel de brânză, serviciu de vin, conservare sau cum facem vinul sau brânza?).
Sesiunea de inițiere „Vinuri și Brânză” durează între 2 ore și 3 ore și vă va permite să descoperiți brânzeturile și vinurile prin cunoștințele noastre.
Un profesionist în brânzeturi, vă va face să descoperiți secretele obținerii acestui produs, diferitele familii de brânzeturi, poveștile lor și vă vor explica cum să le apreciați cel mai bine.
Un somelier formator și profesionistul în brânzeturi, vă vor ghida prin asocierea delicată a vinurilor și a brânzeturilor, veți descoperi cum să gustați un vin într-o manieră profesională și bineînțeles secretele producerii vinurilor și brânzeturilor prezentate.

Această formulă all inclusive include:

 • 8 brânzeturi diferite;
 • 5 vinuri;
 • toate echipamentele necesare evenimentului (pahare, prosoape etc.);
 • o inițiere cu 2 specialiști;
 • posibilitatea organizării evenimentului în locul ales;
 • descoperirea asocierii dintre vinuri și brânzeturi prin intermediul instrumentelor noastre inovative de formare.

Dorești să aplici pentru un training?

Scroll to Top