Despre noi

MS Training Innovate

Acordă echipei tale șansa de a străluci!

Despre MS- TRAINING INNOVATE

 • MS TRAINING INNOVATE(MTI) este specializată în furnizarea de educație specializată în afaceri precum și în furnizarea de programe contemporane în domeniul turism, hoteluri, restaurante și alimentație publică. Aceste programe reprezintă o șansă extraordinară pentru a construi o carieră de succes. La MTI vă vom ajuta să faceți alegerile potrivite pentru viitorul dvs., iar un program de studiu la MTI vă va oferi cel mai bun început posibil în carieră sau vă va ajuta să străluciți în echipa dvs.
  Ne-am dezvoltat cursurile în colaborare cu entități din industria de profil astfel încât atunci când veți absolvi, pe lângă calificările educaționale veți avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră de succes. Etosul nostru este de a oferi programe foarte concentrate și relevante pentru cursanți, ce utilizează abordări inovatoare pentru predare și învățare.

Istoricul MTI

MS –TRAINING INNOVATE (MTI) a fost înființată în anul 2019 ca instituție de învățământ superior non-universitar. MTI își desfășoară activitatea în Brașov, bd. 15 Noiembrie nr.78, etajul 2.

MS –TRAINING INNOVATE a fost creată pentru a furniza servicii de educație, formare și dezvoltare în domeniul turism și alimentație îndeosebi, precum și în domeniul sănătate, igienă și asistență socială.

Recunoaștere și acreditare

Recunoscută ca instituție desemnată conform Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, în anul 2019.
Cursuri de calificare, specializare și perfecționare în domeniul turism, hoteluri, restaurante și alimentație publică certificate de către Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi Ministerul Educaţiei și Cercetării, cu avizul de specialitate de la Ministerul Turismului.

Pentru companii

Pornind de la preocuparea MTI de a dezvolta un mediu de înaltă ținută a afacerilor, în care performanța, calitea și inovarea să reprezinte valori într-un mediu sănătos de business, am conceput si programe de instruire corporativă.
Incheierea un parteneriat cu MTI vă va ajuta să vă dezvoltați echipa astfel încât să-și atingă potențialul maxim, oferind astfel un impact pozitiv asupra investiției dvs. Programele și atelierele noastre de formare sunt antrenante, interactive și sunt orientate către acțiuni și rezultate. Ne asigurăm că ceea ce se învață în clasă va avea o aplicare practică directă la locul de muncă.
Oferim programe de instruire personalizate într-o gamă largă de discipline din cursurile noastre.

În prezent, multe companii din turism, hoteluri, restaurante și alimentație publică caută soluții personalizate în următoarele domenii: leadership și dezvoltare, management, inovare, resurse umane, calitate.

Avem expertiză specializată în domeniile:

 • leadership și management
 • managementul resurselor umane
 • managementul inovării,
 • managementul calității în turism și alimentație

Oferim în prezent un discount corporativ de 5% din toate programele noastre și o reducere de 10% în cazul în care cinci sau mai mulți angajați se înscriu la un curs MTI.

De ce să alegi MS – TRAINING INNOVATE ?

Oferim calitate în ceea ce facem, așa că mai jos poți găsi motivele pentru care e important să alegi MTI.

MS TRAINING INNOVATE oferă într-o manieră eficientă și într-un mediu adecvat programe de învățare ușor accesibile care:

 • dezvoltă înțelegerea profundă a domeniului de studiu ales;
 • dezvoltă capacitatea de gândire critică și independentă;
 • asigură pregătirea inițială și continuă și dezvoltarea competențelor profesionale, manageriale, practice și tehnice;
 • permite cursanților oportunități de dezvoltare personală;
 • contribuie la asigurarea unei resurse umane calificate și performante ce va contribui la dezvoltarea economică, socială și culturală a statului;
 • stimulează competitivitatea economică;
 • sunt de cele mai înalte standarde și poartă semnul „excelenței”.
 • recunoscută ca instituție desemnată conform Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, în anul 2019, ca instituție de învățământ superior non-universitar.
 • cursuri de calificare, specializare și perfecționare în domeniul turism, hoteluri, restaurante și alimentație publică certificate de către Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi Ministerul Educaţiei și Cercetării, cu avizul de specialitate de la Ministerul Turismului.

Ca instituție, ne concentrăm principalele activități de cercetare pe îmbunătățirea constantă a experienței de învățare a cursanților noștri.
Echipa MTI este formată din oameni motivați, pasionați și dedicați, cu o vastă experiență teoretică și practică națională și internatională, în turism și educație.
Tehnicile inovatoare de predare constituie unul din punctele forte al MTI.

Programele de pregătire au fost concepute pentru a permite cursanților flexibilitatea în dezvoltarea carierei, deoarece oferim o gamă de programe de calificare, specializare și perfecționare conform Cadrului național al calificărilor armonizate cu Cadrul european al calificărilor.
La MTI am creat o „scară a oportunității și a progresiei” pentru cursanții care își pot crea propria cale de studiu, astfel încât să-și atingă obiectivele educaționale individuale.

Toate programele noastre au fost proiectate și dezvoltate în colaborare cu entități din industria turismului astfel încât la absolvire, pe lângă calificări veți avea abilitățile și cunoștințele pentru o carieră de succes.

Orașul Brașov, oraș turistic de mare importanță pentru turismul României, este considerat ca fiind locul perfect în care teoria se îmbină cu practica într-un mod armonios. Aflat în centrul civic, MTI este cu adevărat în inima orașului Brașov. Dezvoltarea programelor de studiu are în vedere o corelare directă cu activitatea turistică ce se desfășoară în orașul Brașov, astfel studiul practic la MTI reprezintă o reală oportunitate.

Cursuri oferite

Programe de învățare acreditate și flexibile!

AGENT DE TURISM - GHID

CURS

RECEPȚIONER DE HOTEL

CURS
CURS

ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICĂ

CURS

GHID NAȚIONAL DE TURISM (TOUR OPERATOR)

CURS

COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

CURS

AGENT DE TURISM - GHID

CURS
CURS

RECEPȚIONER DE HOTEL

CURS

ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICĂ

CURS

GHID NAȚIONAL DE TURISM (TOUR OPERATOR)

CURS

COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

CURS

Traininguri

Noi putem crește potențialul echipei tale!

Aplică chiar acum la unul din cursurile noastre!

Scroll to Top